Alaus analizatorius FermentoFLASH
- Matuoja:
- Alkoholį
- Ekstraktą
- Tikrąjį ekstraktą
- Originalią misą
- Tirštumą
- Osmosinį slėgį
- Nesudėtingas 5 mygtukų valdymas
- Automatinis kalibravimas
- Matavimo laikas: 1 minutė (60s)
Matavimo principas: 10 ml alaus įsiurbiama į matavimo sistemą. Alkoholio kiekis, ekstraktas ir tirštumas nustatomas pagal šiluminius matavimus. Išvestinės sudedamosios dalys kaip originali misa, tikrasis ekstraktas ir osmosinis slėgis taip pat bus nustatyti.
Kalibravimas: prietaisas gali būti kalibruojamas naudojant etaloninį alų. Galima išsisaugoti 18 skirtingų alaus rūšių kalibravimo nustatymų (pvz.: šviesaus, stipraus ar ne alkoholinio alaus kalibravimo nustatymus). Išsisaugojus šiuos rezultatus prietaise galėsite keisti nustatymus kelių mygtukų paspaudimu ir nereikės kiekvieną kartą imti etaloninio alaus pavyzdėlio prietaisui sukalibruoti.
Vartotojo sąsaja: yra jungtis spausdintuvo prijungimui bei PC prijungimui. Reikalinga programinė įranga bei spausdintuvas pridedami.
Techniniai duomenys:
Alkoholio matavimo ribos: 0.00% ... 15.00%
Alkoholio matavimų atsikartojamumas: ± 0.02%
Ekstrakto matavimo ribos: 0.00% ... 10.00%
Ekstrakto matavimų atsikartojamumas: ± 0.04%
Tikrojo ekstrakto matavimo ribos: 0.00% ... 10.00%
Tikrojo ekstrakto matavimų atsikartojamumas: ± 0.04%
Originaliosios misos matavimo ribos: 0.00% ... 20.00%
Originaliosios misos matavimų atsikartojamumas: ± 0.04%
Tirštumo matavimo ribos: 0.95 iki 1.05 g/cm3
Tirštumo matavimų atsikartojamumas: ± 0.0002 g/cm3
Osmosinis slėgis: apskaičiuojamas
Matmenys: 300 x 240 x 330 mm
Masė: ~ 5 kg
Maitinimas: 230 V / 115 V (50/60 Hz) 120 VA
Komplektacija:
a) FermentoFlash
b) 1 maitinimo kabelis
c) 1l valymo skysčio
d) ataskaitų spausdintuvas
e) spausdintuvo maitinimo kabelis (6 V)
f) kabelis spausdintuvo prijungimui prie prietaiso
g) FermentoFLASH ir spausdintuvo vartotojo instrukcijos
h) 1 žarnelė panaudoto alaus pašalinimui
i) 1 kolba, 100 ml